Audrey Boncquet


Al heel mijn leven bekommer ik mij om dieren. Ondertussen maken honden, katten en konijnen ook een deel uit van mijn beroepsleven als dieren kapster. Dankzij Petra leerde ik de honden van Tenerife kennen en samen met de andere vrijwilligers beslisten we om 'klavertje vier' op te richten . Zo kunnen we meer honden op weg helpen naar een nieuw leven.

 
Mariska Demol

Als rasechte dierenvriend kon het voor mij niet uitblijven. Na onze adoptie van Babs, werd ik beetje bij beetje nieuwsgieriger naar de toestand op Tenerife i.v.m. het dierenleed. Ondersteboven was ik toen ik het met eigen ogen zag, ik was geschokt. Dankzij Petra kon ik mijn verstand daar op nul zetten. Ik stak de handen uit de mouwen en maakte een hele week lang, een aantal honden gelukkig in het staatsasiel. Mijn kleine bijdrage om dieren een beter leven te geven maakt van mij een gelukkiger mens! Het heeft me veel voldoening telkens ik hoor of zie dat er weer een hondje naar z'n gouden mandje kan vertrekken. In zeer korte tijd rolden we met Petra, Audrey, Ann, Marijke en Pieter-Jan in het verhaal van ons 'Klavertje 4 voor elk dier'. Een sterk team waarin ik zo gelukkig ben erbij te horen. We slaan de handen in elkaar, samen staan we sterk en we gaan ervoor !Marijke Casteleijn


Van kleins af aan was ik, wonende op een boerderij een echte dierenvriend. Alles wat maar kon, nam ik mee in huis. Onrecht tegen dieren was voor mij doorheen de jaren een rode draad. En nu vele jaren later, is dit er niet minder om geworden. Deze dieren verdienen een liefdevolle warme thuis. Door Petra de werking in Tenerife leren kennen en sinds 2 jaar er effectief bij betrokken. Ook samen met Petra heb ik de schouders gezet onder zwerfkatjes beleid Groot Zedelgem. Samen sterk om al deze dieren een veilige warme plaats en thuis te bieden.


Petra Kindt


 Al een  8 tal jaren ben ik  zeer actief bezig met de ondersteuning van dierenhulp te Tenerife. Zeer geregeld ga ik ter plaatse helpen in verschillende asielen om zo hun werking en de honden te leren kennen.Preventief werken om in de toekomst meer dierenleed te voorkomen vind ik zeer belangrijk. Sterilisatie projecten zijn één van onze doelen.Sluit je ogen niet voor dierenleed : iedereen kan helpen , elk op zijn manier.


Mijn doel is :  honden op weg helpen naar een nieuw leven.  Sinds kort bekommer ik mij ook om de zwerfkatten in mijn eigen dorp, dit doe ik samen met Marijke.  Met ‘klavertje vier voor elk dier ‘ slaan we onze handen in elkaar om dieren  in nood op weg te helpen naar een gelukkig leven.Pieter - Jan Sinnaeve


Mijn filosofie is dat een huisdier, een volwaardig lid van je gezin is. Met Klavertje vier voor elk dier helpen we honden die anders vergeten worden. Ik zag de trieste realiteit in buitenlandse asielen en de straathondenproblematiek in Bosnië met eigen ogen. Maar mijn ogen ervoor sluiten doe ik niet. Iedereen kan helpen op zijn manier! We zeggen altijd: dierenhulp is teamwork! Ik heb zelf ook een straathondje geadopteerd toen ik in Bosnië was voor een sterilisatieproeject van onze VZW.  Sanski is mijn beste vriendin en vernoemd naar de plaats waar we haar vonden en actief zijn: Sanski-Most.