Wonky

Op naar een nieuw leven Wonky


Dierenhulp is Teamwork .Wonky leerden wij kennen in 'Tierra Blanca' Wij namen hem meerder keren uit zijn kennel mee naar de speelweide. Hij had meteen ons hart gestolen. Een lieve, aanhankelijke hond naar de mensen en zijn kennel maatjes. We zagen dat hij problemen had om te wandelen en vaak door zijn achter poten zakte.


We wisten dat Wonky zeer weinig adoptie kansen had omwille van zijn fysisch probleem. In 2021 namen wij contact op met Tenerife Horse Rescue and animal sanctuary Als bij wonder hadden zij Wonky ook opgemerkt en plannen om hem bij hen op te vangen. Wij stelden een samenwerking voor. 'Klavertje vier voor elk dier ' zal maandelijks Wonky fosteren.


Wonky leeft er nu als een koning te rijk. Hij krijgt er de beste zorgen van het team. Hij geniet van de wandelingen, van de huiselijke sfeer, aandacht en knuffels.


Foto's rechts zie je Wonky in Tierra Blanca.

Op deze foto's zie je Wonky

in zijn nieuwe thuis

' Tenerife Horse rescue and

animal sanctuary.' Bedankt aan het

fantastische team ter plaatse!

Flaquita

Net zoals Wonky, leerden wij Flaquita persoonlijk kennen in het staatsasiel 'Tierra Blanca' te Tenerife. Voor oude honden zoals Flaquita ( 11 jaar) is het asielleven extra zwaar. Dankzij de samenwerking met 'Tenerife Horse rescue and animal Sanctuary' kan Flaquita een nieuw leven starten. Voor haar geen leven meer achter tralies. Zij geniet in alle vrijheid van het sociaal contact met mens en dier. Maandelijks ondersteunen we voor haar opvang en verzorging.