Tenerife 2021

Van 18 tot 25 augustus waren Petra Kindt en Marijke Casteleyn in Tenerife voor onze VZW 'Klavertje vier voor elk dier'.


Dit in functie van screening van honden die geschikt zijn voor adoptie, opvang mogelijkheden ter plaatse bekijken voor oudere kwetsbare honden en nieuwe contacten met dierenvrienden te leggen die werken op het eiland. Hier vindt u een overzicht per dag van die week.

Dag 1 van onze 7 daagse te Tenerife

In de voormiddag bezochten we Refugio de Animales K9 Tenerife . Leuke wandeling met Romien Mirco en kennismaking met de lieve Tom WaitDe honden genoten van de gezonde Toshi vitamientjes, met aan aan Bram Ruyters.

In de namiddag bezoek aan Tenerife Horse Rescue and animal sanctuary . Leuk weerzien met Wonkyen kennismaking met vele andere viervoeters. Super toffe babbel met Emma, de drijvende kracht van deze fantastische opvang. Ze leven in harmonie met de natuur in hun eigen eco systeem en met een verscheidenheid aan geredde dieren. 30 vrijwilligers zetten zich elke dag in . Elk in hun discipline en met hun kennis. Wonky , die we elke maand ondersteunen, is er nu de koning te rijk!

Dag 2 van onze 7 daagse te Tenerife

Deze voormiddag op bezoek bij La Esperanza del Sur NCI .g1/s1/1708611/tf. en Live PAWS Rescued Animals Tenerife. Toffe kennismaking en leuke babbel over ons gemeenschappelijk doel.

Deze namiddag , samen Andrea, naar Adepac Canarias . Zeer veel toffe honden leren kennen waaronder enkele ex bewoners van Tierra Blanca oa Poll , één van de oogappels van Andrea Sommige honden konden genieten van een wandeling , anderen van een verfrissende douche. Andrea voor jou inzet en jou grote hart voor de dieren

Teamwork : Samen voor hetzelfde doel!

Dag 3 van onze 7 daagse te Tenerife

Op bezoek bij Refugio Tierra Blanca . Wandelen , extra aandacht geven ,knuffelen en een badje geven. Een aantal toffe honden beter leren kennen ifv mogelijke adoptie. Een warme thuis voor hen vinden zou top zijn.

Andrea om dit alles voor ons mogelijk te maken. Samen voor hetzelfde doel!

Dag 4 van onze 7 daagse te Tenerife

Kennismaking met toffe viervoeters bij Molly's Animal Care & Adoption Center.

Bedankt Monica voor de toffe voormiddag. Nieuwe honden leren kennen en veel info gekregen. Samen hengeluksmomentjes bezorgd.

Teamwork!

Dag 5 van onze 7 daagse te Tenerife

Op bezoek bij Arche Noah Teneriffa e.V.

Bedankt voor de leuke kennismaking @ Anna Branner en Andrea. Weer heel wat toffe viervoeters leren kennen.

Dag 6 van onze 7 daagse te Tenerife

In de voormiddag bezochten we terug Tenerife Horse Rescue and animal sanctuary . Ook de katten vergeten we daar niet, voor hen kochten we voeding. Onze lieve vriend Wonky genoot weer van onze knuffels. In de namiddag op bezoek bij @Finca NaDu y Amigos en Myrna Vaele .

Dag 7 van onze 7 daagse te Tenerife

Waterpret voor Poi , Laikaen Stich bij MASCOTS.