Honden ter adoptie

Honden ter adoptie in privé opvang

Srce Za Sapu, Sanski-most (Bosnië)

Momenteel verblijven er +- 160 honden in deze privé opvang. Wij kennen de opvang en de bezielster persoonlijk. We waren er al meerdere keren ter plaatse. Tevens vonden o.a. Mini, Bella , Misty en Sandy hun thuis in België via onze samenwerking.

Honden ter adoptie die verblijven in pension te Bosnië 

Milan

Op de website van Srce Za Sapu vindt u meer info over de werking van de opvang en de honden ter adoptie. 

https://www.srcezasapu.com/


Voor verdere info staan wij u graag te woord.

Milan is een jong kereltje, geschat op 1j6m .Hij is zeer speels en geniet van lange wandelingen. T.a.v mensen die hij niet kent is hij wat afwachtend. Hij leeft samen met meerdere honden maatjes. De omgang met katten kan getest worden.

Bela

Ter adoptie: 

Buba


Ter ADOPTIE :Bela wordt geschat tussen de 2 en 3 jaar, een middenmaatje ,ze weegt 15 kg. Ze is steriel, kreeg vaccins en chip, is medisch gecontroleerd en reisklaar. Bela verblijft in een kleinschalige privė opvang en leeft er ,in harmonie , samen met honden, katten en kippen. Ze is een sociaal en lief honden meisje en geniet om in de nabijheid van mensen te zijn. Wandelen aan de leiband lukt reeds goed.

Ter ADOPTIE: Buba Buba leeft sinds december 2019 bij Milijana. Samen met haar zusje werden ze , als hulpeloze kleine hummeltjes, afgezet aan een groot asiel. Ze waren beiden zeer verzwakt. Milijana nam ze bij haar en verzorgde hen met veel liefde. Ze overleefden .Buba weegt 10 kg en is een zeer actief honden meisje. Ze leeft samen met meerdere honden.Katten vindt ze niet zo leuk. Buba is gesteriliseerd en kreeg de nodige vaccins. Voor meer info, geef gerust een seintje.

Ter adoptie:

Rafke

Rafke wordt geschat op 1 jaar jong en weegt 9 kg . Hij is gecastreerd en kreeg de ndoige vaccins. Hij leeft momenteel binnenshuis. Dit gaat goed. Kan goed overweg met andere honden. Katten vindt hij niet zo tof. Rafke is een zeer actieve en speelse hond. Hij eet ook heel graag. Hij wandelt goed aan de leiband. Het is een zeer slim mannetje. Hij werd gevonden als jonge pup en was uitgedroogd en onderkoeld.

Willi

Even zijn verhaal :Toen een Bosnische rescuester uit Banja Luka , een 3 tal maanden geleden, aan het wandelen was in het bos hoorde ze in de verte geluiden.....ze ging op het geluid af en zag een hond in nood.Haar eerste gedacht was, dat dit kereltje uitgezet was door een jager. Dit komt helaas vaker voor.De hond was in zeer slechte conditie, kon amper lopen. De rescuester droeg hem 2 kilometers tot aan haar woning.Na drinken en eten kwam hij wat op zijn plooi en werd hij naar de dierenarts gebracht. Hij had geen chip . Hij kreeg een medische check en ani -parasieten behandeling .De rescuester besloot om dit kereltje voorlopig verder te verzorgen bij haar thuis en ze noemde hem Willi . Ondertussen 3 maanden verder heeft Willi zich ontpopt tot een lieve , zachtaardige bankhanger Hij is klaar voor een eigen liefdevolle thuis Een thuis waar hij een deel van de familie is.Willi wordt geschat op 2-3 jaren jong en weegt 22 kg. Hij is gecastreerd en volledig reisklaar.

Ter adoptie: Loeka

Loeka is een labrador-mix mannetje geschat op 1jaar4 maanden , hij weegt 16 kg.Loeka werd van de straat gered als jonge pup van 3 maanden. Hij leeft samen met meerdere honden. Loeka is een rustige, kalme hond. Hij is gecastreerd en kreeg de nodige vaccins.

Ter adoptie: Fleur

Fleur is een 14 maand jong meisje en weegt 13 kg.Ze werd van straat gered en verblijft momenteel in opvang waar ze samen leeft met meerdere honden. Omgang met katten niet gekend , kan getest worden. Fleur heeft het moeilijk in de opvang. Het leven daar is voor Fleur zeer overweldigend. Momenteel is Fleur eerder angstig, echter een lieve hond. Met de leiband wandelen wordt getraind maar momenteel lukt dit nog niet. Ze is steriel en kreeg de nodige vaccins.

Ter adoptie: Sofie

Sofie wordt geschat op 7 maanden jong en weegt 10 kg.Ze werd gered van de straat en leeft momenteel, samen met meerdere honden, in opvang. Met katten onbekend , kan getest worden.

Ter adoptie: Buba

Ter adoptie: Masa

Buba was een vondeling, ze was verzwakt en had een huidprobleem nl scabies. Ze is volledig hersteld en gezond. Ze wordt op een 10 tal maanden jong geschat en weegt 11 kg. Buba leeft samen met meerdere honden . Met katten onbekend maar kan getest worden. Ze is steriel en kreeg de nodige vaccins.

Maša wordt geschat op 7-8 maanden jong en weegt een 7 kg. Een super lief hondenmeisje met een zacht karakter. Ze leert vlot en leeft in harmonie samen met meerdere honden vriendjes. Maša kent het leven binnenshuis. Ze werd, samen met Dakota , gevonden lamgs straat. Ze is steriel en reisklaar.

Ter adoptie: Lisa

Lisa wordt geschat op 14 maand jong en weegt 14 kg.Zij is van straat gered, samen met Fleur, en leeft samen met meerdere honden.Met katten kan getest worden. Ze is eerder dominant naar andere honden. Lisa is steriel en kreeg de nodige vaccins.

Ter adoptie: Dakota

Ter adoptie: Onix

DAKOTA wordt geschat op 7-8 maanden jong. Ze is een lief meisje met een zacht karakter .Dakota leeft binnenshuis met meerdere honden maatjes. Ze werd, samen met Maša, gevonden langs straat. Dakota is steriel en is reisklaar.

 Onix is een jongen geschat op 18 maanden. Hij is volledig reisklaar, kreeg alle vaccins en is gecastreerd. De omgang met andere honden is zeer goed en is zeer speels. Met katten niet gekend.

ter adoptie: Rina

Rina is een meisje van ongeveer 18 maanden. Ze is gered van een leven op straat. Ondertussen leeft ze al 6 maanden in een opvang met andere honden. Ze kreeg alle vaccins en is gesteriliseerd. Omgang met katten is niet gekend.

Ter adoptie: Kusa

Kusa is een zachtaardig , lief meisje met een vriendelijk karakter. Zij werd als klein pupje, samen met Čupa , gevonden langs straat. Kusa wordt geschat op 5 jaar jong , weegt een 10 tal kg en is gesteriliseerd. Ze leeft in een roedel met een aantal honden maatjes en kan met allen goed overweg. De omgang met katten kan getest worden.

Ter adoptie: Cupa

Čupa is een honden meisje met een vriendelijk karakter. Zij werd als klein pupje, samen met Kusa , gevonden langs straat. Čupa wordt geschat op 5 jaar jong , weegt een 12 tal kg en is gesteriliseerd. Zij leeft in een roedel met een aantal honden  en kan met allen goed overweg. De omgang met katten kan getest worden.

Ter adoptie: Blondie

Blondie haar leven begon zeer triest. Als pup liep ze langs de straten van een klein dorp. Vriendelijke mensen van een winkel gaven haar te eten. Op een dag merkten ze op dat ze mankte en gewond was aan de achterpoot. Een rescuester kwam te hulp en bracht haar naar de dierenarts. Diagnose: een gebroken achterpoot, waarschijnlijk door een aanrijding. Blondie werd met succes geopereerd en de revalidatie verliep prima. Ze verblijft momenteel bij een rescuester thuis en is dus het huiselijke leven gewoon. Nu is het tijd om een definitieve thuis voor haar te zoeken. Ze wordt geschat op 10 maanden jong , weegt 20 kg, is gesteriliseerd en reisklaar. Blondie is een super vriendelijk meisjes zowel naar honden maatjes als naar mensen. Wandelen aan de leiband lukt goed en als er katten op haar pad komen wil ze ermee spelen.

Ter adoptie:Aiko en Amalia

Aiko werd samen met zijn zusje Amalia gevonden op een zeer afgelegen plaats. Ze worden geschat op vijf maanden jong ( in mei 2024). Aiko en Amalia zijn nieuwsgierige, speelse pups die overzeg kunnen met katten. Ook met andere honden zijn er geen problemen. Aiko is een reutje en Amalia is een teefje. Reeds gevaccineerd, ontwormt en gechipt. Sterillisatie en castratie volgt later.

Ter adoptie: Emma

Ter adoptie: Timo

De lieve Emma wordt geschat op 1 j jong. Emma doolde rond aan de rand van een dorp waar de rescuester haar opmerkte en in veiligheid bracht. Ze werd gesteriliseerd en kreeg de nodige vaccins . Emma doet het super goed met andere honden. Ze is een echte lieverd en aanhankelijk naar mensen toe.

Dit kleine, lieve kereltje werd gevonden langs straat. Hij was erg onder de indruk en uitgehongerd. Hij wordt geschat op 4-5 j jong en verblijft in privé opvang . De omgang met de andere honden daar is ok. Timo stelt zich open naar mensen toe en is niet angstig.

Adoptie honden Tenerife

Voor adoptie uit Tenerife werken we samen met vrijwilligers uit meerdere asielen.We vragen u welk type hond je interesse in hebt en vragen vrijwilligers ter plaatse te screenen.