adoptiehonden uit Bosnië

verblijven in privé asiel 'Srce Za Sapu' 

Dit zijn enkele honden die een gouden mand zoeken. Er verblijven daar momenteel een 130 tal honden. Website Srce Za Sapu: www.srcezasapu.com

Cupko 2019

46 cm

Jacqueline 2019

30 cm

Onderstaande honden zijn gered van de straat en verblijven momenteel in privéopvang te Sanski-Most. Ze zijn reeds medisch onderzocht en worden reisklaar gemaakt voor adoptie.

Dona


UPDATE:GEADOPTEERD


Dona verblijft momenteel in privé opvang te Bosnië. Ze werd van de straat gered door een Bosnische rescuester. Ze kreeg reeds een medisch onderzoek en vaccins , ze weegt 12kg en zou geboren zijn in 2019. Dona is zeer sociaal met andere honden. Haar voederbakje deelt ze liever niet met de anderen. Bij een eerste contact met mensen is ze wat afwachtend. Als je haar wat tijd geeft dan komt Dona naar je toe , is ze meer ontspannen en geniet ze van spelen en knuffelen. Dona wacht op haar eigen liefdevolle thuis.

UPDATE: Zulja is geadopteerd


TER ADOPTIE: Žulja een straathond die al jaren verzorgd wordt door Ismet. De vriendschap en liefde tussen Ismet en Žulja is uniek . Voor Ismet is Žulja zijn alles.....Al 6 à 7 jaren leeft dit lieve hondenmeisje in de buurt waar Ismet en Emira wonen. Elke dag werd ze gevoederd, ze kreeg de nodige medische verzorging, maar vooral veel aandacht, liefde en knuffels. Žulja voelde zich , samen met een aantal andere straathonden , gelukkig .Door omstandigheden in de stad is de situatie niet meer veilig. Ismet zocht een oplossing en bracht Žulja in veiligheid. Een tijdelijke oplossing en niet ideaal. Žulja leeft momenteel bij een fabriek waar de eigenaars haar voederen en ze heeft er een schuilhuisje.Ismet bezoekt haar zoveel als mogelijk. Zijn grootste wens is dat Žulja een nieuwe , liefdevolle thuis kan krijgen bij mensen die van haar houden zoals hij doet. Žulja kan samen leven met andere maatjes.We hebben Ismet beloofd dat we alles op alles zullen zetten om Žulja een warme thuis te geven. Wie kan zijn hart openstellen voor Žulja ?

UPDATE: Hope is geadopteerd


TER ADOPTIE: HOPE


Hope is een lief ,7 jarig kleiner type meisje. Samen met haar 2 pups hebben we haar op 16 juli, na een noodoproep, gered uit een kooi bij temperaturen van 40 gr. Achtergelaten om te sterven.....Ze verblijft in opvang ,werd reeds medisch onderzocht en kreeg gisteren haar 2e vaccin. Ze wordt volledig reisklaar gemaakt en ook nog gesteriliseerd. In de opvang geniet ze van de momenten in de tuin en de aandacht. We gaven haar de naam 'Hope' omdat we geloven in een beter en gelukkig leven voor haar, een echte thuis. Wie kan zijn hart  openstellen voor Hope ?

Ter adoptie: Louis


Louis is een vrolijke, speelse pup van +- 6-7 maanden. Momenteel verblijft Louis in een privé pension te Bosnië. 


In juli werd Louis gered samen met Hope

(mama) en Marie ( zus). Hope en Marie vonden ondertussen hun thuis. Louis werd volledig reisklaar gemaakt en kan reizen vanaf eind januari.


Adoptie honden Tenerife

Voor adoptie uit Tenerife werken we samen met vrijwilligers uit meerdere asielen.We vragen u welk type hond je interesse in hebt en vragen vrijwilligers ter plaatse te screenen.

Meer info over adoptiehonden vindt u op onze facebookpagina of contacteer ons op ons emailadres.