Honden ter adoptie

Honden ter adoptie in privé opvang

Srce Za Sapu, Sanski-most (Bosnië)

Momenteel verblijven er +- 160 honden in deze privé opvang. Wij kennen de opvang en de bezielster persoonlijk. We waren er al meerdere keren ter plaatse. Tevens vonden o.a. Mini, Bella , Misty en Sandy hun thuis in België via onze samenwerking.

Honden ter adoptie die verblijven in pension te Bosnië 

Tina


Op de website van Srce Za Sapu vindt u meer info over de werking van de opvang en de honden ter adoptie. 

https://www.srcezasapu.com/


Voor verdere info staan wij u graag te woord.

Ter ADOPTIE: Tina wordt geschat op 10 maanden jong en weegt 9 kg. Ze werd gevonden in een zak , aan de rand van een bos.Tina is een vrolijk meisje en geniet ervan om bij mensen te zijn. Ze verblijft in betalend pension waar ze samenleeft met meerdere honden maatjes. De omgang met katten is ok. Ze is steriel , werd medisch onderzocht en kreeg de nodige vaccins.

Milan

Milan is een jong kereltje, geschat op 1j6m .Hij is zeer speels en geniet van lange wandelingen. T.a.v mensen die hij niet kent is hij wat afwachtend. Hij leeft samen met meerdere honden maatjes. De omgang met katten kan getest worden.

Bela

Louis

verblijft reeds in België

Ter ADOPTIE :Bela wordt geschat tussen de 2 en 3 jaar, een middenmaatje ,ze weegt 15 kg. Ze is steriel, kreeg vaccins en chip, is medisch gecontroleerd en reisklaar. Bela verblijft in een kleinschalige privė opvang en leeft er ,in harmonie , samen met honden, katten en kippen. Ze is een sociaal en lief honden meisje en geniet om in de nabijheid van mensen te zijn. Wandelen aan de leiband lukt reeds goed.

Louis is een 9 maanden jonge lieve pup.

In juli 2022 werd hij , samen met zijn mama Hope en zusje Marie ,gered. Marie en Hope(Odèle) hebben hun reeds hun liefdevolle

Louis logeert reeds in België waar hij stap per stap went aan het huiselijke leven. Alles is nieuw voor hem, veel nieuwe indrukken om te ontdekken.

De tuin is een paradijs voor Louis waar hij ten volle geniet van rennen , spelen en ontdekken.

Binnenshuis is hij rustig en de omgang met de 3 is super. Ook met katten heeft Louis geen probleem. Louis heeft reeds vertrouwen in de mensen bij wie hij logeert en geniet ten volle van aandacht en knuffels. Naar onbekenden is Louis afwachtend, hij is wel nieuwsgierig en komt dan voorzichtjes 's loeren.Het contact zal dus stap per stap moeten opgebouwd worden zodat wederzijds vertrouwen kan groeien.

Wandelen is voor Louis nog spannend.....met een hondenmaatje uit het gezin lukt het reeds.


UPDATE: Louis is intussen 16 maanden jong. Hij kent al goed het huiselijke leven bij zijn opvangfamilie in België en is zindelijk. Het wandelen lukt steeds beter in rustige omgeving. Hij ravot zeer graag in de tuin waar hij vele sprintjes trekt. Contact t.a.v nieuwe mensen verloopt reeds vlotter.

Ter adoptie: 

Buba


Ter ADOPTIE: Buba Buba leeft sinds december 2019 bij Milijana. Samen met haar zusje werden ze , als hulpeloze kleine hummeltjes, afgezet aan een groot asiel. Ze waren beiden zeer verzwakt. Milijana nam ze bij haar en verzorgde hen met veel liefde. Ze overleefden .Buba weegt 10 kg en is een zeer actief honden meisje. Ze leeft samen met meerdere honden.Katten vindt ze niet zo leuk. Buba is gesteriliseerd en kreeg de nodige vaccins. Voor meer info, geef gerust een seintje.

Ter ADOPTIE: FIEN

FIEN is een jong Tornjak meisje , geschat op 1 jaar jong . Ze weegt 46 kg.Fien werd gevonden in het gebergte rond Banja Luka. Ze leeft momenteel, in harmonie samen, in een roedel met andere honden en ze is rustig van aard. Fien zoekt mensen bij wie ze als familie lid kan samenleven Een huis met een tuin is een voorwaarde. Fien is gesteriliseerd, kreeg een chip en de nodige vaccins.

Ter adoptie:

Rafke

Rafke wordt geschat op 1 jaar jong en weegt 9 kg . Hij is gecastreerd en kreeg de ndoige vaccins. Hij leeft momenteel binnenshuis. Dit gaat goed. Kan goed overweg met andere honden. Katten vindt hij niet zo tof. Rafke is een zeer actieve en speelse hond. Hij eet ook heel graag. Hij wandelt goed aan de leiband. Het is een zeer slim mannetje. Hij werd gevonden als jonge pup en was uitgedroogd en onderkoeld.

Smoki

Smoki is een klein kereltje met een vriendelijk karakter. Hij werd langs straat gevonden als jonge pup. Smoki wordt geschat op 1j 6m jong. Hij is speels en houdt super van rennen. Hij leeft in een roedel met een aantal honden  en kan met allen goed overweg. De omgang met katten kan getest worden. Smoki geniet ervan om bij mensen te zijn en vindt knuffelen super. Hij kan ook heel rustig zijn en is ontzettend blij als hij een kauwbotje krijgt.Een knap , vrolijk, klein kereltje op korte pootjes.

Willi

Even zijn verhaal :Toen een Bosnische rescuester uit Banja Luka , een 3 tal maanden geleden, aan het wandelen was in het bos hoorde ze in de verte geluiden.....ze ging op het geluid af en zag een hond in nood.Haar eerste gedacht was, dat dit kereltje uitgezet was door een jager. Dit komt helaas vaker voor.De hond was in zeer slechte conditie, kon amper lopen. De rescuester droeg hem 2 kilometers tot aan haar woning.Na drinken en eten kwam hij wat op zijn plooi en werd hij naar de dierenarts gebracht. Hij had geen chip . Hij kreeg een medische check en ani -parasieten behandeling .De rescuester besloot om dit kereltje voorlopig verder te verzorgen bij haar thuis en ze noemde hem Willi . Ondertussen 3 maanden verder heeft Willi zich ontpopt tot een lieve , zachtaardige bankhanger Hij is klaar voor een eigen liefdevolle thuis Een thuis waar hij een deel van de familie is.Willi wordt geschat op 2-3 jaren jong en weegt 22 kg. Hij is gecastreerd en volledig reisklaar.

Kayla

Kayla wordt geschat op een 2 tal jaren jong .Ze werd gevonden .Kayla is een super vrolijk meisje .Ze verblijft in betalend pension waar ze samenleeft met meerdere honden maatjes. De omgang met katten kan getest worden. Ze is steriel , werd medisch onderzocht en kreeg de nodige vaccins. 

Adoptie honden Tenerife

Voor adoptie uit Tenerife werken we samen met vrijwilligers uit meerdere asielen.We vragen u welk type hond je interesse in hebt en vragen vrijwilligers ter plaatse te screenen.