adoptiehonden uit Bosnië

verblijven in privé asiel 'Srce Za Sapu'

LISA 2017

38 cm

Cupko 2019

46 cm

Jacqueline 2019

30 cm

Helga 2018

35 cm

Ter adoptie : Lena


leeftijd : +- 1 j

Middelgrote hond


Lena werd tijdens ons sterilisatie project te Bosnië gevonden door de dierenarts te Sanski-Most. Sinds een aantal maanden logeert Lena in België.


Lena is uitgegroeid van een zeer angstige hond tot een zeer lieve meid met een zeer zacht karakter. Ze is reeds sociaal naar de mensen die ze goed kent en waarmee ze vertrouwen kon opbouwen.


Naar onbekenden zal het contact stap per stap opgebouwd moeten worden zodat er wederzijds vertrouwen kan groeien.


Lena houdt van ravotten en rennen met haar speelkameraadjes in de weide. Wandelen aan de leiband heeft ze reeds goed onder de knie. Ze is een echte speurhond die zeer nieuwgierig is en haar neus volgen vindt ze supertof . Na een wandeling komt ze volledig tot rust en geniet ze van het gezellig samen zijn. Omgang met katten vormt geen probleem. Lena is nieuwgierig, maar als de kat geen interesse heeft dan trekt ze zich terug

.

Bij concrete interesse volgen wij onze adoptieprocedure. Nl een adoptievragenlijst, telefoongesprek en huisbezoek. Hierna kan er kennis gemaakt worden met Lena.

Meer info over adoptiehonden vindt u op onze facebookpagina of contacteer ons op ons emailadres.Adoptie honden Tenerife

Voor adoptie uit Tenerife werken we samen met vrijwilligers uit meerdere asielen.We vragen u welk type hond je interesse in hebt en vragen vrijwilligers ter plaatse te screenen.